COMANDA ONLINE - SIMPLU SI RAPID

Esti in cautarea unui tablou/ poster pentru un decor deosebit? Sau vrei sa faci un cadou pentru casa unei persoane indragite? Alegerea celui mai potrivit tablou/ poster se poate face mult mai repede, alegand produsele direct din website-ul www.amoart.ro


ECHIPA amoart.ro PROCESEAZA COMANDA 

Imediat dupa plasarea comenzii unul dintre designerii nostri se ocupa de procesarea acesteia. Reconfirmam comanda telefonic/ online dupa care ne asiguram ca este in stare perfecta si bine ambalata pentru a fi livrata in cele mai bune conditii. Fiecare colet are aplicata eticheta FRAGIL.


ECHIPA NEMOEXPRESS VA LIVREAZA TABLOURILE RAPID SI SIGUR

Livrarea este GRATUITA oriunde in Romania pentru comenzi mai mari de 450lei si nu se cumuleaza cu alte oferte existente.

In vederea unei livrari prompte si in conditii foarte bune colaboram cu echipa NEMOEXPRESS.RO. Pentru comenzile mai mici de 450lei se aplica o taxa unica de 25lei/colet indiferent de zona de livrare. In Bucuresti, se pot face livrari prin mijloace proprii, aplicand aceasi taxa de livrare. Pentru a verifica stadiul unei comenzi va invitam sa accesati site-ul www.nemoexpress.ro sau sa sunati la dispecerat 0219392.

LIVRARE ORIUNDE IN ROMANIA IN  TERMEN DE 24-48H, CU O TAXA UNICA DE 25LEI/COLET


RIDICARE PRODUSE DE LA ATELIERUL NOSTRU - VALABIL NUMAI PENTRU PERSOANE JURIDICE

Plasati comanda online sau telefonic, dupa care ne informati intentia de a ridica coletul de la atelierul nostru. Noi vom pregati coletul pentru a fi ridicat si va asteptam la atelierul nostru zilnic intre orele 10.00-20.00 la adresa din Str. Chirca nr. 48, Magurele, Ilfov. Persoana de contact: Alina Mocanu 0752.362.362


METODE DE PLATA

1. Plata cash la livrare, direct la curier

2. Plata prin transfer bancar in urma emiterii unei proforme, iar livrarea se va face imediat ce avem plata confirmata.