Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Ultima actualizare (mai 2018)


1. Introducere

S.C. E-BRAND DEVELOPMENT SRL avand sediul social in Magurele, Str Chirca nr 48, judetul Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Ilfov sub nr.J23/1451/2005, avand CUI RO17829365, in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului web www.amoart.ro , respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web in vederea efectuarii de comenzi online.

Iti multumim ca vizitezi site-ul nostru. Cand vizitezi magazintablouri.ro, cand ne contactezi telefonic/ e-mail/ formular online sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale. 
Scopul acestei politici de confidentialitate este de a oferi informatii in legatura cu utilizarea, stocarea si transmiterea catre terte parti de catre amoart.ro a datelor cu caracter personal obtinute prin intermediul website-ului https://www.amoart.ro („Site-ul”) si a serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului („Serviciile”).

Politica de confidentialitate este parte integranta din:

Termeni si conditii
Politica de utilizare a cookie-urilor
si trebuie citite împreuna.

Prin navigarea pe site-ul magazintablouri.ro sau prin contactarea noastra prin formularul de Creare de cont si/sau in cel de Comanda, declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „GDPR”.

2. Modul de utilizare al acestei informări
În această informare, explicăm modul în care procesam, inclusiv colectăm, utilizăm, facem schimb de și protejăm datele dvs. cu caracter personal, atunci când utilizați produsele și serviciile noastre, precum și site-ul nostru web.

  • Cum ne puteți contacta
    Opinia dvs. este importantă pentru noi – dacă aveți întrebări cu privire la Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteți contacta responsabilul cu protecția datelor direct prin e-mail la adresa office@amoart.ro sau prin poștă sau curier la adresa Str. Chirca nr 48, Magurele, Ilfov, România punând corespondența Dvs. în atenția responsabilului cu protecția datelor.
  • Principiile noastre
    E-brand Development Srl și-a luat angajamentul să vă respecte viața privată. Luăm în serios protecția datelor, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private.
    Am inclus principalele noastre Angajamente privind Protecția Datelor pe site-ul nostru www.magazintablouri.ro. Urmărim să punem aceste angajamente în centrul a tot ceea ce facem.

3. Prelucrarea datelor cu caracter confidential si confidentialitatea acestora

Conform cerintelor (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, S.C. E-brand Development S.R.L. poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca acestea sunt furnizate in mod voluntar.


S.C. E-brand Development S.R.L. respecta informatiile confidentiale furnizate de clienti, nu vinde, nu inchiriaza si nu ofera unor terte persoane aceste informatii, decat respectand temeiurile legale. S.C. E-brand Development S.R.L. solicita nume, adrese de e-mail, nr. de telefon, date de la clientii sai in scopul emiterii documentelor fiscale si finalizarii comenzilor.

4. Ce fel de informatii colectam?

In momentul accesarii site-ului, utilizatorul este cel care poate decide cantitatea si tipul de date pe care ni le furnizeaza.

  • 4.1. Informatii pe care ni le furnizezi voluntar

In aceasta categorie intra acele informatii furnizate in momentul completarii unui formular, plasarii unei comenzi sau postarii unui comentariu pe blog. Cand se completeaza unul dintre formularele de pe site (formularul din pagina de contact, formularul pentru cererea unei oferte personalizate si formularul pentru comanda unui model de carti de vizita), ni se furnizeaza in mod voluntar informatiile pe care le prelucram. Aceste informatii inlud numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de livrare.

In momentul plasarii unei comenzi, ni se furnizeaza in mod voluntar informatii care includ numele, prenumele, e-mail, numarul de telefon si adresa.
In cazul postarii unui comentariu pe blog, ni se furnizeaza in mod voluntar informatiile utilziatorului: nume si e-mail. 
Toate aceste informatii sunt pastrate in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date. Nu dezvaluim sau tranferam informatii catre terti, exceptie fac furnizorii de servicii mentionati la punctul 4.6, scopul fiind livrarea produselor la sediul beneficiarului si emiterea facturii fiscale.

  • 4.2. Informatii pe care le colectam automat

Informatii care includ adresa de IP, sistemul de operare, browser-ul, activitatea de navigare pe site si alte informatii referitoare la modul in care utilizatorul a interactionat cu site-ul sunt colectate prin folosirea de cookie-uri si a altor tehnologii similare (Facebook Pixel). Pentru mai multe informatii referitoare la cookie-urile utilizate de site-ul amoart.ro, va rugam cititi sectiunea Politica de cookie-uri.
Inregistram si salvam adresa IP a computerului dvs. pentru a trimite continutul site-ului web vizitat de dumneavoastra pe computer (de exemplu imagini, texte etc.) (vezi articolul 6 alineatul (1) lit. b GDPR). De asemenea, aceste date sunt procesate si pentru a urmari si identifica orice utilizare abuziva. Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 (1) lit. f GDPR. In acest context, interesul nostru legitim in prelucrarea datelor este de a asigura buna functionare a site-ului nostru web. In situatia in care va procesam datele asa cum este mentionat mai sus, in scopul furnizarii functiilor site-ului nostru, sunteti obligat contractual sa ne puneti la dispozitie aceste date.

Observație: Cookie-urile nu retin informatii cu caracter personal - aceste informatii sunt disponibile doar in contul utilizatorului, dupa autentificare.

  • 4.3. Care este temeiul legal pentru prelucrare?

Referitor la datele oferite voluntar prin completarea si trimiterea formularelor, prin completarea campurilor obligatorii pentru plasarea unei comenzi sau prin contactarea noastra in orice mod, temeiul legal este reprezentat de urmatoarele articole din Legea nr. 677/2001 si din din Regulamentul (UE) 679/2016:
- „prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale a operatorului” (art. 5 alin. 2 lit. (c) din Legea nr. 677/2001)
- „prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului” (art. 6 alin. (1) lit. c din Regulamentul (UE) 679/2016)
- „pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de incheierea unui contract” (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

Cu privire la datele pe care ni le oferi voluntar prin postarea comentariilor la articolele de pe blog, temeiul prelucrarii este obligatia noastra legala de a sprijini exercitarea dreptului de informare, dar si interesul nostru legitim de a oferi cititorilor blog-ului transparenta si informare.

Atat in conformitate cu cerintele (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, consimtamantul tau nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru efectuarea de demersuri pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

In ceea ce priveste datele pe care le colectam in mod automat prin folosirea de cookie-uri sau de tehnologii similare (Facebook Pixel), temeiul pentru prelucrare este consimtamantul.

Odata cu accesarea site-ului, va rugam selectati optiunea preferata legata de cookies. Accesand link-ul Setari cookies aveti posibilitatea sa modificarii oricand setarile cookie-urilor.

  • 4.4. In ce scopuri colectam datele?

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata fiind limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate, urmarind astfel sa reducem la minimum datele colectate.

Furnizarea datelor este necesara pentru:

- facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;
– livrarea produselor/serviciilor comandate;
– rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate;
- pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract;
- in scop marketing, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil.

  • 4.5. Cat timp stocam datele?

Pentru a asigura o prelucrare echitabila si transparenta mentionam ca datele cu caracter personal vor fi stocate doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 3 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interactiune cu noi.

In cazul imaginilor / graficii furnizate pentru printare personalizata, fisierele sunt pastrate maxim 1 luna de la data indeplinirii scopurilor, daca contractul nu are alte clauze. In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform politicilor interne ale E-brand Development Srl, respectiv pe durata necesara indeplinirii obligatilor legale care revin în sarcina E-brand Development Srl (de exemplu, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

  • 4.6. Cum dezvaluim informatiile tale?

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul tau. Totusi, cu scopul facturarii produselor/serviciilor comandate si livrarii acestora dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:

• Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare sau firma de curierat care livreaza produsele comandate. Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;

• Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);

• Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale. In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.

  • 4.7. Transferam date catre state terte?

In prezent, nu transferam datele tale catre state din afara Uniunii Europene. Daca vom schimba politica, te vom informa in mod corespunzator, iti vom prezenta garantiile aferente si iti vom solicita consimtamantul.

  • 4.8. Care sunt drepturile tale?

• Dreptul de acces al persoanei vizate 
Persoana vizata are dreptul de a obtine din partea operatorului o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective. La cerere, aveti dreptul de a obtine informatii de la noi despre datele personale referitoare la dvs. si prelucrate de noi, in masura in care sunt definite in Regulamentul GDPR, Art. 15 GDPR. Solicitarea poate fi trimisă prin e-mail, pe office@amoart.ro sau prin posta.

 Dreptul de retragere a consimtamantului;
In situatia in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, iti poti retrage consimtamantul in orice moment si in mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa office@amoart.ro cu subiectul „Retragere consimtamant” sau prin sms la +40752362362 cu textul „Retragere consimtamant”.

• Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;

• Dreptul de a te adresa justitiei;
Pe langa posibilitatea recunoscuta de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere pentru nerespectarea drepturilor, orice persoana are dreptul sa inainteze o actiune impotriva operatorului si a persoanei imputernicite in fața instantelor pentru repararea prejudiciului cauzat prin prelucrarea ilegala a datelor cu caracter personal.

• Dreptul la rectificare;
Ai dreptul de a obtine de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc ((articolul 16 GDPR). Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

• Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);
In cazul în care motivele juridice definite la art. 17 din Regulamentul GDPR se aplica, aveti dreptul la stergerea imediata ("dreptul de a fi uitat") de date cu caracter personal care va privesc.
Motivele juridice includ: 
(a) datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor, 
(b) s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare, 
(c) te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea sau (d) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a obtine stergerea datelor care te privesc, fara intarzieri nejustificate.

• Dreptul la restrictionarea prelucrarii;

Ai dreptul de a obține din partea noastra restrictionarea prelucrarii intr-una dintre urmatoarele situatii:
(a) contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam exactitatea datelor;
(b) prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
(c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
(d) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
(e) te-ai opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.

• Dreptul la portabilitatea datelor;
Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care ni le-ai furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, in cazul în care:

(a) prelucrarea se bazeaza pe consimtamant in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; si
(b) prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.
Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa
Nu ai acest drept in cazul in care decizia:

(a) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si un operator de date;
(b) este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau
(c) are la baza consimtamantul tau explicit.

Te rugam sa retii urmatoarele:

Perioada de timp: Incercam sa raspundem solicitarilor tare in termen de 30 de zile. Totusi, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.

Restrictionarea accesului: In anumite situatii, este posibil sa nu va putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.

Imposibilitatea de a te indentifica: In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care ii furnizezi in solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci cand ne furnizezi numele si adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de browser.
In astfel de situatii, in cazul in care nu te putem identifica ca persoană vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii tale, cu exceptia cazului in care furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea.

4.9. Cum iti exerciti drepturile

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la:office@amoart.ro
Monitorizarea respectării cerințelor legale în acest domeniu este asigurată inclusiv de către responsabilul cu protecția datelor desemnat în cadrul E-brand Development Srl, având următoarele date de contact, meniune GDPR: office@amoart.ro
Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politica privind fisierele cookies